Varför DigitalTolk

DigitalTolk är företaget som vänt upp och ner på tolkvärlden på många sätt. Helt enkelt för att vi gillar att erbjuda kvalitet, smarta IT-lösningar och att alltid göra rätt för oss. Både för våra tolkar och kunder. Vi är till exempel det enda företaget som har helautomatiserat bokningsprocessen för bästa matchning och byggt in ett feedbacksystem, även för tolken. Vi är nämligen övertygade om att lojalitet, kvalitet och leveranssäkerhet hänger ihop.

 

Intelligent bokningssystem som gör skillnad

 

Kan verkligen ett intelligent bokningssystem göra skillnad? Ja det kan det faktiskt. Det kan till och med göra stor skillnad, och det är därför många av våra kunder har valt DigitalTolk som leverantör. Tillsammans med vår höga servicenivå gör vi stor skillnad.

 

Med DigitalTolks intelligenta bokningssystem är det smidigare och går snabbare att hitta rätt tolk för uppdraget. Oavsett om du har behov av sjukvårdstolkar, rättstolkar, auktoriserade, grundutbildade eller godkända tolkar är vårt bokningssystem överlägset. Systemet matchar automatiskt uppdraget med rätt tolk.

 

Vi löser dina språkbehov

 

Och dagligen hjälper vi kunder som har behov av arabiska, somaliska, dari, persiska, tigrinja, polska, albanska, turkiska, uzbekiska, spanska, ryska, nordarabiska eller tolkar inom andra språk. Hos oss kan du även boka specifika dialekter, till exempel hazaragi eller kurdiska dialekter som sorani, kurmandji, badinani osv. Eller mer udda arabiska dialekter, afrikanska språk osv. Självklart hjälper vi till när du har behov av georgiska, lettiska, litauiska, rumänska, romani med flera. Vårt tolknätverk täcker in över 250 språk och dialekter.

 

Olika bokningar

 

Hos oss kan du boka telefontolk, tolk på plats (dvs kontakttolk), konferenstolk eller affärstolk. Du kan även välja att boka tolkar som har erfarenhet av juridik, skola, migration, skatt, sjukvård, socialtjänst, polisen, psykiatrin mm.

 

Oavsett om bokningen är planerad eller akut hanterar vi bokningar sekundsnabbt. Planerade bokningar görs med fördel direkt på bokningssidan och akuta bokningar under akutbokning på www.digitaltolk.se

 

Är du redan kund, och har inloggningsuppgifter, loggar du enkelt in och gör bokningen direkt på webben eller i vår app. För dig som vill bli kund, kan du antingen betala direkt med kontokort eller swish via vår onlinetjänst. Har du regelbundet behov av tolkar kan du ansöka om kundnummer genom att mejla på info (snabel-a) digitaltolk.se eller registrera dig. Bokningar kan även göras via vår växel på 010-199 45 00 som är öppen dygnet runt.